Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ


Ένα ισχυρό σύμμαχο στην αντιμετώπιση βλαπτικών καταστάσεων αλλά και κατά της γήρανσης διαθέτουμε στο οπλοστάσιο μας.

Την Φωτοθεραπεία (Light Therapy ή Phototherapy). 

Το ευεργετικό πολωμένο φως της Φωτοθεραπείας, διεισδύοντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, θεραπεύει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και αισθητικών περιπτώσεων, διεγείροντας τη κυκλοφορία του αίματος και την αναγέννηση των ιστών ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει τη φλεγμονή και το οίδημα.
Η φωτοθεραπεία αναστρέφει αποτελεσματικά τα κυριότερα σημάδια της γήρανσης του δέρματος και βελτιώνει τη δράση των προϊόντων περιποίησης καθώς και τις αισθητικές παρεμβάσεις.
Παράλληλα με την αναγέννηση της επιδερμίδας προωθεί αξιοσημείωτα την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του θεραπευόμενου. Ο πόνος, η φλεγμονή και το οίδημα, καταστέλλονται.
Η διεισδυτικότητα του πολωμένου φωτός της φωτοθεραπείας αναδομεί το κολλαγόνο κάτω από την επιφάνεια του δέρματος προσδίδοντας μια πιο νεανική λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση μέσα σε δυο εβδομάδες δεκάλεπτων συνεδριών.

Με τη φωτοθεραπεία διασφαλίζεται η επιθυμητή διείσδυση στους ιστούς προκειμένου να διεγείρουμε αφ' ενός μεν το ανοσοποιητικό σύστημα για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία και αφ' ετέρου τη παραγωγή κολλαγόνου.
Η παραγωγή κολλαγόνου επιτυγχάνεται με την ευεργετική επίδραση της φωτοθεραπείας σε συγκεκριμένα κύτταρα του δέρματος τα οποία είναι γνωστά ως ινοβλάστες. 

Η διέγερση των ινοβλαστών έχει σαν αποτέλεσμα τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, δυο απαραίτητων στοιχείων για την καλή εμφάνιση και υγεία του δέρματος. 
 
Οι συνεδρίες φωτοθεραπείας απομακρύνουν τις ρυτίδες χωρίς καμία παρενέργεια δίνοντας σε κάθε πρόσωπο λαμπερή και νεανικότερη εμφάνιση. 

Για περισσότερες πληροφορίες , επικοινωνείστε στα 210 2011933, 6946738344

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ BIOLASER
Καυτατζόγλου 8 - Πατήσια 


Γιατί να μην κάνετε τατουάζ από μαύρη χέννα!

Να μην κάνουμε τατουάζ από μαύρη χέννα μας προειδοποιεί ο ΕΟΦ . «Το καλοκαίρι, τα τατουάζ από μαύρη χέννα, συνιστούν μια επαναλαμβανόμε...