Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Συνδυασμένη μέθοδος Μη χειρουργικής Βλεφαροπλαστικής και Φωτοθεραπείας

 Ένα ισχυρό σύμμαχο στην αντιμετώπιση βλαπτικών καταστάσεων αλλά και κατά της γήρανσης διαθέτουμε στο οπλοστάσιο μας.
Τη συνδυασμένη δράση της Φωτοθεραπείας και της Μη χειρουργικής Βλεφαροπλαστικής.  Με αυτό τον συνδυασμό των δύο μεθόδων το αισθητικό αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται.
 



Η Φωτοθεραπεία (Light Therapy ή Phototherapy). 

Το ευεργετικό πολωμένο φως της Φωτοθεραπείας, διεισδύοντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, θεραπεύει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και αισθητικών περιπτώσεων, διεγείροντας τη κυκλοφορία του αίματος και την αναγέννηση των ιστών ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει τη φλεγμονή και το οίδημα.
Η φωτοθεραπεία αναστρέφει αποτελεσματικά τα κυριότερα σημάδια της γήρανσης του δέρματος και βελτιώνει τη δράση των προϊόντων περιποίησης καθώς και τις αισθητικές παρεμβάσεις.
Παράλληλα με την αναγέννηση της επιδερμίδας προωθεί αξιοσημείωτα την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του θεραπευόμενου. Ο πόνος, η φλεγμονή και το οίδημα, καταστέλλονται. 
 Με τη φωτοθεραπεία διασφαλίζεται η επιθυμητή διείσδυση στους ιστούς προκειμένου να διεγείρουμε τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Η διεισδυτικότητα του πολωμένου φωτός της φωτοθεραπείας αναδομεί το κολλαγόνο κάτω από την επιφάνεια του δέρματος προσδίδοντας μια πιο νεανική λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση μέσα σε δυο εβδομάδες  καθημερινών δεκάλεπτων συνεδριών. Οι συνεδρίες μπορούν να κατανεμηθούν και σε αραιώτερα διαστήματα, μέχρι μία συνεδρία την εβδομάδα.
 
Μη Χειρουργική Βλεφαροπλαστική
 
 Ο όρος Μη Χειρουργική Βλεφαροπλαστική,αναφέρεται σε μια αναίμακτη, ανώδυνη, χωρίς νυστέρι και ράμματα σύγχρονη μέθοδο που γίνεται σε λίγα λεπτά της ώρας με την τελευταίας τεχνολογίας ιατρική συσκευή EAST.
Η όποια τοπική αναισθησία χρειάζεται γίνεται μόνο με μια ειδική κρέμα και δεν γίνονται καθόλου ενέσεις.
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται στο Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser, Καυτατζόγλου 8 - Πατήσια, από τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Βασίλη Παπαδόπουλο.
Με αυτή τη νέα ιατρική τεχνική επιτυγχάνουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα:
Η Μη Χειρουργική Βλεφαροπλαστική ΔΕΝ αλλάζει το σχήμα και την έκφραση των ματιών και των βλεφάρων... ΑΛΛΑ.. συρικνώνει την δερματοχάλαση των βλεφάρων δίνοντας μια νεανικότερη και φρέσκια εικόνα στο πρόσωπο.

Κλείστε ραντεβού με τον Οφθαλμίατρο για μια δωρεάν ενημερωτική εξέταση στα τηλέφωνα: 210 2011933, 6946738344 .

Γιατί να μην κάνετε τατουάζ από μαύρη χέννα!

Να μην κάνουμε τατουάζ από μαύρη χέννα μας προειδοποιεί ο ΕΟΦ . «Το καλοκαίρι, τα τατουάζ από μαύρη χέννα, συνιστούν μια επαναλαμβανόμε...