Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ


Το Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser συμμετείχε στην EXPO WELLNESS & BEAUTY που έγινε φέτος το καλοκαίρι στο φιλόξενο χώρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα.



Πολλοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, τόσο ομαδικά όσο και κατά μόνας, από τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Βασίλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του πάνω στις δυνατότητες εφαρμογής της Μη Χειρουργικής Βλεφαροπλαστικής στην εξάλειψη ρυτίδων και δερματοχάλασης με μια μέθοδο  αναίμακτη, ανώδυνη, χωρίς νυστέρι και ράμματα  που γίνεται σε λίγα λεπτά της ώρας με τελευταίας τεχνολογίας ιατρική συσκευή.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται στο  Οφθαλμολογικό Κέντρο BioLaser, Καυτατζόγλου 8 - Πατήσια, από τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Βασίλη Παπαδόπουλο. 

Με αυτή τη νέα ιατρική τεχνική επιτυγχάνουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα:
Η Μη Χειρουργική Βλεφαροπλαστική  ΔΕΝ αλλάζει το σχήμα και την έκφραση των ματιών και των βλεφάρων... ΑΛΛΑ.. συρικνώνει  την δερματοχάλαση των βλεφάρων δίνοντας μια νεανικότερη και φρέσκια εικόνα στο πρόσωπο.



 Με την ίδια ιατρική συσκευή μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση και σε άλλα σημεία του προσώπου και του λαιμού.

 Επίσης καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης προβάλλονταν ενημερωτικά  βίντεο από σχετικά περιστατικά που αντιμετωπίσθηκαν στο Οφθαλμολογικό μας Κέντρο. 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:                                       

Γιατί να μην κάνετε τατουάζ από μαύρη χέννα!

Να μην κάνουμε τατουάζ από μαύρη χέννα μας προειδοποιεί ο ΕΟΦ . «Το καλοκαίρι, τα τατουάζ από μαύρη χέννα, συνιστούν μια επαναλαμβανόμε...